Informatie

De paarden staan bij zomerdag continue in de wei, en wanneer het kouder wordt gaan ze 's nachts op stal. Dagelijks krijgen ze de benodigde beweging buiten, alleen bij extreem slecht weer gaan ze in de binnenbak.

Op 4 oktober is het voor allemaal feest, dan worden ze extra verwend en krijgen ze heerlijke dingen voorgeschoteld.

Heel belangrijk vinden wij dat de dieren altijd eigendom blijven en dat de eigenaar zelf kan beslissen over het leven van zijn paard of pony.

Wij hebben een vaste dierenarts, hoefsmid en paardentandarts, zodat ze de best mogelijke zorg krijgen op hun oude dag. Elke 2,5 maand bekapt de hoefsmid alle paarden en pony's opnieuw, en indien nodig vaker. De dierenarts komt indien nodig. De paardentandarts controleert alles 2 maal per jaar.

Wij hebben geen wachtlijst.

De kosten van het paard of pony zijn afhankelijk van de grootte, neemt u daarvoor contact op met telefoonnr: 0524 541998.
Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Houdt u van dieren en in het bijzonder van paarden en pony's ? Steun dan :
Stichting Drents Rusthuis voor Paarden
Europaweg 259
7766 AH Nieuw Schoonebeek
Tel: 0524 541998 of 06-53152651

Als u het ook belangrijk vindt dat onze trouwe viervoeters na gedane arbeid nog een prettige oude dag krijgen,dan kunt u ons steunen door donateur te worden voor minstens 25 Euro per jaar.

U ontvangt hiervoor twee keer per jaar een nieuwsbrief, zodat u steeds geïnformeerd wordt over het wel en wee van de paarden.

U wordt verzocht dit niet via email te regelen aangezien deze maar eenmalig per week gelezen wordt.